2017 Október
Ke
Sze
Csü
Szo
Vas
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Datum: 2017.10.19
Kezdés: 2017. október 10, Kedd
Vége: 2017. december 13, Szerda
Kezdés: 2017. október 10, Kedd
Vége: 2017. november 9, Csütörtök
rendezvények, előadások, kiállítások, mozi műsor, ifiház, csokonai színház, vojtina bábszínház
KOCKAFESZT

Időpont: 2017. november 11, Szombat - 2017. november 12, Vasárnap
Kategória: nincs...
Helyszin: Kölcsey Központ


KOCKAFESZT – AHOL A LEGO® FIGURÁK ÉLETRE KELNEK

Nincs olyan, aki legalább egy kicsit ne rajongana a LEGO® játékokért, hisz csak a fantázia szab határt a milliónyi lehetséges kalandnak, amit a színes kis kockák által a gyerekszobák szőnyegén is át lehet élni.

Az egész család számára maradandó élménynek ígérkezik hát az év egyik legnagyobb LEGO® témájú családi hétvégéje, a KOCKAFESZT!


A KLIKK LEGO® rajongói klub építői kétmillió építőkocka társaságában várnak mindenkit egy feledhetetlen hétvégére a Kölcsey Központba, ahol rengeteg, Debrecenben még soha be nem mutatott, ámulatba ejtő alkotással találkozhatsz. Ám a KOCKAFESZT nem csupán a nézelődésről, hanem az egész napos játékról szól: folyamatosan vár az összes tematikus játszóház. Túrj bele a rengeteg LEGO® kockába és rakj össze bármit, amit csak szeretnél!

A kiállító partnerek között bemutatkozik a nyíregyházi LEGO® gyár, a Tisza-tavi Ökocentrum, a Derecskei Gyümölcsös, a Blocks Magyarország Magazin, a Napraforgó Kiadó, és a „tekerd!” csoport, akik szintén játékokkal és nyereményekkel várnak.

Készíts közös fényképet az óriás LEGO® alkotásokkal, ismerkedj meg a LEGO® történetével, és vásárolj LEGO® készleteket a Brixcity kínálatából.

Ha még ez sem lenne elég, mintegy 50 színes programmal: versenyekkel, bemutatókkal, és rengeteg nyereménnyel készülünk!
Légy Te a legügyesebb és legszerencsésebb építők egyike, és nyerd meg az értékes LEGO® ajándékok egyikét!
A VIP jegyet váltók nemcsak exkluzív vezetés keretében, a hivatalos megnyitó előtt ismerkedhetnek meg a terepasztalokkal, de garantált ajándékban is részesülnek, sőt, nyereményjátékon vesznek részt.*

Játsszunk egy jót közösen!

JEGYEK MÁR KAPHATÓK!
Belépőjegy elővételben: 1 200 Ft
Online jegyvásárlás a november 11-i napra: fonixinfo.jegy.hu
Online jegyvásárlás a november 12-i napra: fonixinfo.jegy.hu

VIP belépő* elővételben: 3 000 Ft
Online jegyvásárlás: fonixinfo.jegy.hu

**Családi jegy (4 fő) elővételben: 4 000 Ft
**Családi jegy (5 fő) elővételben: 5 000 Ft

Belépőjegy a helyszínen: 1 500 Ft
Családi jegy (4 fő) a helyszínen: 5 000 Ft
Családi jegy (5 fő) a helyszínen: 6 000 Ft

A belépés 2 éves kor alatt ingyenes. A belépők a VIP jegy kivételével egyszeri belépésre jogosítanak fel.

*A VIP belépő tartalma:
•    soron kívüli, korlátlan számú belépés a rendezvény idején
•    exkluzív, vezetett bejárás november 10-én, pénteken 18 órától az építés idején
•    garantált ajándék: világító LEGO építőelem vagy LEGO Friends kutya, az első 100 darab VIP belépő vásárlójának
•    részvétel a VIP belépőt vásárlók számára rendezett nyereményjátékon


**Családi jegy kizárólag személyesen, a Kölcsey Központban, az Apolló moziban és a Karakter Kávézóban vásárolható.

Nyitvatartás: naponta 10:00-19:00

Bővebb információ:

A KOCKAFESZTen megcsodálhatod a KLIKK LEGO® hobbi és kiállító közösség legújabb, egyedi tervezésű és építésű terepasztalait. Gyűjts otthonra ötleteket, fényképezz le nyugodtan bármit, ami csak megtetszik! Ha végignézted a kiállítást, vesd bele magad a tematikus játszóházak egyikébe, ahol te magad is alkothatsz. Sőt, kreativitásodat építőversenyeken is megmutathatod. Nézz szét a börzében is, ahol azonnal beszerezheted a legújabb LEGO® készleteket és alkatrészeket.

Terepasztal kiállítás

A KLIKK csapata az elmúlt évben több mint 100 négyzetméternyi új terepasztalt épített. A KOCKAFESZTen rengeteg, még soha be nem mutatott, ámulatba ejtő alkotással és építőivel találkozhatsz. Ha valamilyen részletet közelebbről is megtekintenél, esetleg kérdésed van az építményről, fordulj a terepasztalok környékén álló fehér inges KLIKK-tagokhoz.

Tekerd! kiállítás
A tekerd! csoport fiataljai páratlan élménnyel gazdagítják a KOCKAFESZT látványosságait. Csodáld meg az óriás LEGO® képeket, készíts közös fotót Puskás Ferenccel, vagy Batman-nel. A Nyíregyházi Szakképzési Centrum Wesselényi Miklós Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma növendékeiből álló tekerd! csoport tagjai a látogatókat is bevonják az építésbe. Legyél Te is LEGO® művész, építs igazi műremeket!

Játszóházak

A KOCKAFESZT legnagyobb játszóházai vegyes LEGO® építőelemekkel vannak tele. A szőnyegen és az asztalokon több tízezer, olykor akár több százezer kockából építhetsz. Érdemes figyelni, időről időre ugyanis építőversenyeket is indítunk, amin apró LEGO® meglepetéseket kaphatsz.

LEGO DUPLO® szoba
A pöttöm LEGO® rajongók kényelmesen, a szőnyegen játszhatnak a LEGO DUPLO® kockákkal, amik között több érdekes figurát, sok-sok állatkát és vonatot is találni. A legkisebbeknek puha óriáskockákkal is készülünk.

LEGO® Friends játszóasztal
Építsd meg Heartlake City legújabb vagány épületeit a sok-sok LEGO® Friends kockából, helyezd el építményedet a LEGO® Friends terepen.

LEGO® MinecraftTM asztal
Lépj ki a digitális világból és alkosd meg saját MinecraftTM terepedet a valóságban, LEGO® kockákból. Több ezer kockából építheted meg kedvenc MinecraftTM helyszínedet és a játszóasztal környékén megtalálod az óriás LEGO® Creeper szobrot is. Ne felejts el közös fotót készíteni vele!Óriás mozaikfal
92160 LEGO bütyök, hat négyzetméteren – ez a KLIKK hatalmas kockafala, amit a rendezvényre látogató LEGO® rajongók töltenek meg szebbnél szebb mozaik építménnyel. Ugye Te is köztük leszel?

LEGO® Mindstorms csodák
Próbáld ki beprogramozott LEGO® robotjainkat! Van, amelyik megtalálja a helyes utat egy pályán, van, amivel „itt a piros, hol a pirost” lehet játszani, és olyan is akad, amelyik akár egy apró emléket is nyomtat neked.LEGO® Technic terep
Tekintsd meg a legmenőbb LEGO® Technic járgányokat, több autót te magad is irányíthatsz, egy bukkanókkal teli pályán. Ha ihletet kaptál, építsd meg saját LEGO® Technic gépedet!

Vásártér
Valamennyi rendezvényünk elengedhetetlen része a vásár, ahol beszerezheted legújabb LEGO® készletedet és kockáidat. A debreceni KOCKAFESZT viszonteladója a Brixcity. www.brixcity.hu

A nyíregyházi LEGO® gyár standja
Tudj meg többet a nyíregyházi LEGO® gyár működéséről, a kockák gyártási folyamatáról. Ismerd meg a LEGO® 85 éves történelmét régi készleteken keresztül.

Jelmezverseny

Készíts LEGO® jelmezt, öltsd magadra és mutasd meg mindenkinek a KOCKAFESZT színpadán! A jelmezben érkezők LEGO® meglepetést kapnak.
A jelmezbemutató szombat délután 15:00-kor kezdődik a Nagyterem színpadán. (Az átöltözéshez külön helységet biztosítunk.)

Vendégkiállítói verseny
Ha már elmúltál 14 éves, neked is lehetőséged van bemutatni LEGO® építményedet a KOCKAFESZTen, a KLIKK csapatával közösen. Légy te is a kiállítók egyike és ismertesd meg ügyességed több ezer emberrel!

A rendezvényre külön kell jelentkezned, a http://kockafeszt.hu honlapra való regisztrációt követően. A jelentkezők egy előzetes válogatón vesznek részt. A meghívottak a jelentkezéssel elfogadott, megadott feltételek mellett a KOCKAFESZT kiállítói lesznek.

A helyszínen, a vendégkiállítói verseny keretein belül, a KLIKK csapata pontozza a vendégek kiállított műveit, s a három legtöbb pontot elérő építő értékes nyereményekkel térhet haza. Természetesen a többiek sem maradnak ajándék LEGO® készlet nélkül.

Kiállító partnerek
A játszóházak kialakításában aktívan részt vesznek céges partnereink, akik saját tevékenységüket is játékos formában mutatják meg a közönség számára.
Kiállítók:
Tisza-tavi Ökocentrum | Derecskei Gyümölcsös | Blocks Magazin | Napraforgó Kiadó


A Debreceni Őszi Fesztivál programjaiFriss hírek
Az óriási érdeklődésre való tekintettel harmadik előadás is lesz Debrecenben!

1
2017. november 6, Hétfő (19:00)
2
2017. november 8, Szerda (19:00)
3
2017. november 9, Csütörtök (19:00)
4
2017. november 11, Szombat - 2017. november 12, Vasárnap
5
2017. november 14, Kedd (19:00)
6
2017. november 17, Péntek (19:00) - 2017. november 18, Szombat (19:00)
Naptár